06-34367263 info@arsenschede.nl

Renovatie

Groot of klein, renovatie of verbouwing

Wanneer u ervoor kiest om uw woning of bedrijfspand te laten renoveren, brengt dit veel voordelen met zich mee. Het pand is na een renovatie weer voorzien van de huidige maatstaven en normen en voldoet weer aan alle recente eisen. Dit kan aanzienlijk schelen in de energiekosten.

Renoveren betekent vernieuwen. Er zijn verschillende voorbeelden van renovatie te noemen zoals het vervangen van installaties, isoleren, opknappen, vloeren, daken, kozijnen, gevelbekleding, boeibeplating of schilderen. Bij ARS Service en Renovatie bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit bij elke klus, montage, renovatie of verbouwing.

We knappen bijvoorbeeld uw complete badkamer voor u op. Inclusief de installatie-, loodgieterswerkzaamheden en het stucwerk.
Ook oude muren zijn bij ons in goede handen. Die voorzien we van nieuw stucwerk. En wat denkt u bijvoorbeeld van het afwerken van uw casco woning?

Kiest u voor ARS Service en Renovatie, dan maken we vooraf duidelijke en transparante afspraken met u. We leveren maatwerk tegen goede en betaalbare prijzen.

Een greep uit onze werkzaamheden