Kozijnen - ARS Service & Renovatie

ARS Service en Renovatie werkt al jarenlang samen en heeft een goede relatie opgebouwd met een fabriek in kunststof kozijnen. Hierdoor kan ARS haar klanten een product van topkwaliteit aanbieden voor een voordelige prijs. Het verschil in prijs tussen ARS en reguliere fabrikanten, kan zelfs oplopen tot veertig procent. Voor een relatief laag bedrag kunt u dus kunststof kozijnen aanschaffen en laten monteren en gaat u een aanzienlijke verlaging van uw energieverbruik realiseren.

ARS Kozijnen
ARS Service en Renovatie levert kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. De profielen zijn afkomstig van Aluplast (Duits fabricaat) en zijn verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren. Het hang- en sluitwerk is afkomstig van Winkhaus en de kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas. Een hoogwaardig West-Europees product dat voldoet aan alle kritische normen en beschikt over alle keurcertificaten. ARS Service en Renovatie biedt deze kwaliteitskozijnen tegen Oost-Europese prijzen.

Alle ramen, deuren en schuifpuien van ARS Service en Renovatie zijn te verkrijgen in twee soorten profielen en in verschillende kleuren. Het vlakke profiel heeft een bouwdiepte van 70 mm en een moderne en strakke lijn. Dit profiel wordt niet alleen in Nederland gebruikt, maar ook in onder andere Duitsland en België. De aspecten veiligheid, warmte en comfort staan hierbij op nummer één.

Het verdiepte profiel (ook wel blok profiel genoemd) heeft een bouwdiepte van 120 mm en een massieve en robuuste uitstraling. Dit profiel lijkt meer op de oude houten kozijnen en is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Het blokprofiel staat vooral goed bij oudere panden.


IDEAL kozijnenVoor elk raam voorzien van kunststof kozijnen, bieden wij uiteraard ook ventilatieroosters, horren, vensterbanken en rolluiken.
Wanneer u ervoor kiest om te investeren in kunststof kozijnen is Aluplast IDEAL een uitstekende keuze.
De zorgvuldige techniek van de 5- kamer profiel en de verschillende bouwdieptes zorgen voor een uitstekende geluids- en warmteisolatie en dit scheelt enorm in de energiekosten. Het stalen binnenwerk van de kozijnen zorgt voor een grote stabiliteit en biedt de mogelijkheid om inbraakvertragend beslag te monteren. De handvatten zijn voorzien van sloten die voldoen aan het politiekeurmerk SKG2.


Winkhaus raamtechniek

 

Winkhaus raamtechniek

Draai-kiep-beslag activConcepts

Schuif beslag duoPortPAS

meer informatie

Winkhaus raamtechniek