06-34367263 info@arsenschede.nl

Kozijnen en deuren

Topkwaliteit kunststof kozijnen

ARS Service en Renovatie werkt al jarenlang samen en heeft een goede relatie opgebouwd met een fabriek in kunststof kozijnen. Hierdoor kan ARS haar klanten een product van topkwaliteit aanbieden voor een voordelige prijs. Het verschil in prijs tussen ARS en reguliere fabrikanten, kan zelfs oplopen tot veertig procent. Voor een relatief laag bedrag kunt u dus kunststof kozijnen aanschaffen en laten monteren en gaat u een aanzienlijke verlaging van uw energieverbruik realiseren.

ARS Kozijnen

ARS Service en Renovatie levert kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. De profielen zijn afkomstig van Aluplast (Duits fabricaat) en zijn verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren. Het hang- en sluitwerk is afkomstig van Winkhaus en de kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas. Een hoogwaardig West-Europees product dat voldoet aan alle kritische normen en beschikt over alle keurcertificaten. ARS Service en Renovatie biedt deze kwaliteitskozijnen tegen Oost-Europese prijzen.

Alle ramen, deuren en schuifpuien van ARS Service en Renovatie zijn te verkrijgen in twee soorten profielen en in verschillende kleuren. Het vlakke profiel heeft een bouwdiepte van 70 mm en een moderne en strakke lijn. Dit profiel wordt niet alleen in Nederland gebruikt, maar ook in onder andere Duitsland en België. De aspecten veiligheid, warmte en comfort staan hierbij op nummer één.

Het verdiepte profiel (ook wel blok profiel genoemd) heeft een bouwdiepte van 120 mm en een massieve en robuuste uitstraling. Dit profiel lijkt meer op de oude houten kozijnen en is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Het blokprofiel staat vooral goed bij oudere panden.

Voor elk raam voorzien van kunststof kozijnen, bieden wij uiteraard ook ventilatieroosters, horren, vensterbanken en rolluiken.
Wanneer u ervoor kiest om te investeren in kunststof kozijnen is Aluplast IDEAL een uitstekende keuze.
De zorgvuldige techniek van de 5- kamer profiel en de verschillende bouwdieptes zorgen voor een uitstekende geluids- en warmteisolatie en dit scheelt enorm in de energiekosten. Het stalen binnenwerk van de kozijnen zorgt voor een grote stabiliteit en biedt de mogelijkheid om inbraakvertragend beslag te monteren. De handvatten zijn voorzien van sloten die voldoen aan het politiekeurmerk SKG2.

Kunststof kozijnen IDEAL

(vlak en verdiept profiel)

  • IDEAL voor hoge zekerheid en stabiliteit
  • IDEAL voor een lange levensduur
  • IDEAL voor geluid en warmte isolatie
  • IDEAL voor gemakkelijk onderhoud
  • IDEAL voor omgeving
  • IDEAL voor het mooiste aanzicht

Winkhaus raamtechniek

  • Draai-kiep-beslag activConcepts
  • Schuif beslag duoPortPAS

Deuren

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe voor- of achterdeur, is kunststof ook een optie. Kunststof deuren gaan langer mee dan houten deuren, omdat ze duurzamer zijn en weinig onderhoud vergen. Een ander voordeel is het feit dat een kunststof deur geen tocht door zal laten, waardoor u energie kunt besparen en geen last meer hebt van koude, tochtige hallen. Al onze deuren zijn voorzien van 3 punt sluiting en ze voldoen aan het politiekenmerk SKG2.

U kunt uw eigen kunststof deur samenstellen. Er is een ruime keuze uit kunststof voor- en achterdeuren, verschillende kleuren en deurpanelen. Zo zal uw nieuwe deur perfect bij uw huisstijl passen. Naast voor- en achterdeuren leveren wij ook kunststof schuifpuien en kiep schuifdeursystemen. Een handige oplossing met de voordelen van een schuifpui is voldoende mogelijkheden voor de ventilatie. De bediening van deze systemen is zeer eenvoudig en is geschikt voor bijvoorbeeld een balkon, een dakterras of als toegang tot de tuin. Hier onder ziet u een aantal voorbeelden van de verschillende mogelijkheden.

Een greep uit onze werkzaamheden