06-34367263 info@arsenschede.nl

Ervaringen

Wat vinden anderen van hun verbouwing

zeer netjes en vooral zeer naukeurig werken, dat is wat dit bedijf doet. We zijn heel erg tevreden en zullen ze zeker weer vragen al we een klus hebben.En wat ook niet onbelangrijk is.. heel vriendelijk en de prijs is ook nog eens gunstig. **DIT BEDRIJF KRIJGT VAN ONS EEN DIKKE 10 !!!**
stoel

Perfect en netjes complete badkamer gerenoveerd. Super strak en nauwkeurig . Echte aanrader.

ms21

Prima vakmensen! Dit bedrijf heeft ons tuinhuis aan de voorkant voorzien van 2 schuifpuien en een kozijn.Vervolgens is alles afgewerkt met Keralit. Alles is perfect afgewerkt. Daarnaast geven ze ook een prima advies en denken goed mee. Wij zijn zeer tevreden over de verrichtte werkzaamheden de snelle levering en de service.
Thomas

Heel snel en goede prijzen. Onze kelder is weer vochtvrij en de nieuwe tegels zijn netjes gelegd.

Ludwig

Eigen review: 

Ervaringen formulier
Privacy *

Perfect! Het was zo gebeurd, alles zat er zo in. Alles netjes op tijd geleverd. De mannen zijn naar mijn mening erg vakkundig te werk gegaan. Niks op aan te merken. Aardige jongens, beleefd, alles netjes opgeruimd toen ze klaar waren. Prijs is gewoon goed.  Kwaliteit ook goed, service goed, na zorg ook goed, ik met 2 linker handen, ff bellen om een afspraak te maken en ze stonden weer voor de deur om wat af te stellen. Echt top! aanrader!

Gerard

Super samen werking gehad met Artur !! Artur is meedenkend, werkt hard en netjes, we hebben al het stucwerk laten uitvoeren een draag muur weg laten halen en openslaande tuindeuren laten plaatsen. Hij komt zijn afspraken na en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs We zijn heel erg blij dat we via marktplaats bij hem terecht zijn gekomen. alles word netjes afgewerkt en hij geef waardevolle tips. de volgende klus laten we zeker weer door hem uitvoeren. Bedankt Artur, van ons krijg je een dikke 10 !!
TLB autohandel

Perfect en netjes werken, dat is zeker van toepassing op dit bedrijf. Vakkundig, betrouwbaar en redelijk betaalbaar (goedkoop) Heel uniek in de aannemerswereld, AFSPRAKEN KOMEN ZE NA!!!!!! Bij ARS, kunststof kozijnen besteld en laten plaatsen Zijn zelf komen inmeten, snelle levering en probleemloos en snel geplaatst. Ook de afwerking, zowel binnen- al buitenshuis, is netjes en vakkundig gedaan. Voordat de heren weggingen, werd eerst alle rommel opgeruimd!!!!!!!! Afspraak gemaakt met het bedrijf, al mijn onderhoudswerk mogen ze komen doen tot het schilderwerk aan toe, jammer dat ik hem nu pas heb leren kennen, zou mij heel wat ergernis bespaard hebben, dank je wel Artur, je bent een lot uit de loterij….

de Cock

Eindelijk een bedrijf die zijn afspraken nakomt ARS is zelf de kozijnen komen inmeten, snelle levering van de kunststofkozijnen. De mensen werken snel, en vakkundig. Ook de afwerking is erg netjes Dit bedrijf is zeker niet te duur, met een hele goede service en vakmanschap

Ron

Goed bedrijf dat de klant serieus neemt en heel goed werk aflevert volgens afspraak en voor een mooie prijs!
Rg

Kan alleen maar beamen hetgeen de andere recenties beschrijven. Alles vlekkeloos verlopen. Echte aanrader!!!!
Jan

Ben zeer tevreden,Vakkundig en vriendelijk personeel en komen hun afspraken na. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.Een aanrader!.
Wouter