06-34367263 info@arsenschede.nl

Badkamers

Luxe of landelijk…

De badkamer verbouwen is een hele klus. Soms kunnen we oude onderdelen hergebruiken, maar vaak wordt alles vernieuwd, zoals het sanitair, de kranen, vloer- en wandtegels, plafond met verlichting. Ook die lang gekoesterde wens van een toilet op de bovenverdieping kan meteen gerealiseerd worden. Dit kan in de huidige badkamer, eventueel met een andere indeling, maar ook op een andere locatie in de woning.

Zowel het renoveren, verbouwen maar ook nieuwbouw gaat gepaard met veel werkzaamheden, zoals het slopen, verleggen of nieuw aanleggen van aan- en afvoerleidingen, de montage en afwerking.
Wij garanderen dat de werkzaamheden goed, professioneel en netjes uitgevoerd worden, zodat u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Een nieuwe badkamer is een hele investering, maar een grote meerwaarde voor uw woning. Daarom wilt u dat professionele en vertrouwde vakmensen uw dromen komen verwezenlijken.
De werkzaamheden worden compleet door ons eigen team uitgevoerd en wij zorgen ervoor dat alles naar uw wensen en verwachtingen verloopt.
Wij leveren elke maand, naar volle tevredenheid, badkamers op.

Afhankelijk van uw wensen, de afmetingen en omstandigheden, zijn wij met een gemiddelde badkamer verbouwing of renovatie 10 werkdagen bezig.
Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken, waarna wij een gespecificeerde offerte kunnen uitbrengen.

Een greep uit onze werkzaamheden